UPDATE - FOTO

‘Echt Gooisch Meisje’ Florine bevallen van zoon

Algemeen
'Echt Gooisch Meisje' Florine is bevallen van een zoon.
'Echt Gooisch Meisje' Florine is bevallen van een zoon. ((Foto: Wayne Evans - Pexels))

HAARLEM - Babynieuws voor de Haarlemse Florine Hofstee en haar man Jeroen. Florine, bekend van het programma Echte Gooische Meisjes, is zondag 8 november bevallen van hun langverwachte eerste kindje. Hij heeft de naam Beer Stanislaus Stoop gekregen.

De zwangerschap kwam voor de Haarlemmers niet vanzelf. Eerder liet de tv-ster al via haar Instagram weten door middel van een IUI-behandeling zwanger te zijn geraakt.

Onregelmatige cyclus

"Mijn cyclus bleek na een jaar stoppen met de pil nog steeds onregelmatig te zijn. Er zat soms wel meer dan 50 dagen tussen", zo schreef Florine destijds in haar post. 

Uiteindelijk was het bij de derde IUI-poging raak. Zondagavond postte de Haarlemse een foto van haar pasgeboren zoon op Instagram met de tekst "Dit gevoel is onbeschrijflijk!".

Tekst gaat verder onder de foto.

Florine 'Echte Gooische Moeder'

De Haarlemse schittert momenteel in de Videoland-serie Echte Gooische Moeders, de opvolger van Echte Gooische Meisjes. Florine, die voor de liefde naar Haarlem verhuisde, mag zich nu eindelijk zelf ook een 'Echte Gooische Moeder' noemen, aldus RTL Boulevard.

Let op: de baby op de foto is een model.