Zwaar ongeluk N208 Velserbroek, weg Haarlem dicht

Algemeen
Ernstig ongeval op de N208 bij Velserbroek. Weg naar Haarlem dicht.
Meerdere hulpdiensten, waaronder een traumateam, werden ingezet om hulp te bieden. De bestuurster van het zwarte voertuig in de middenberm moest door de brandweer uit haar voertuig worden geknipt. Na de eerste zorg is ze met spoed, onder politiebegeleiding, naar het ziekenhuis vervoerd. De ambulance reed hier spookrijdend over de N208 tussen het stilstaande verkeer door.

Door het ongeval is de N208 richting Haarlem vanaf Velsen afgesloten. Het verkeer voor het ongeval heeft hierdoor een uur stilgestaan. Vanwege het onderzoek van de verkeersongevallenanalyse (VOA) van de politie is het in de wegen rondom het ongeval behoorlijk druk.
Ernstig ongeval op de N208 bij Velserbroek. Weg naar Haarlem dicht. Meerdere hulpdiensten, waaronder een traumateam, werden ingezet om hulp te bieden. De bestuurster van het zwarte voertuig in de middenberm moest door de brandweer uit haar voertuig worden geknipt. Na de eerste zorg is ze met spoed, onder politiebegeleiding, naar het ziekenhuis vervoerd. De ambulance reed hier spookrijdend over de N208 tussen het stilstaande verkeer door. Door het ongeval is de N208 richting Haarlem vanaf Velsen afgesloten. Het verkeer voor het ongeval heeft hierdoor een uur stilgestaan. Vanwege het onderzoek van de verkeersongevallenanalyse (VOA) van de politie is het in de wegen rondom het ongeval behoorlijk druk. (Foto: Michel van Bergen)

HAARLEM - Bij een ernstig ongeval op de N208 bij Velserbroek zijn twee zwaargewonden gevallen. De weg naar Haarlem is tot ongeveer 10.00 uur afgesloten voor onderzoek.

De ANWB meldt op Twitter dat het ongeluk tussen de A22 en Santpoort is gebeurd.

Volgens het Haarlems Dagblad zou het incident zijn veroorzaakt door een spookrijder. Hoe de slachtoffers er op dit moment aan toe zijn, is onbekend.

Een zwaar ongeval op de #N208 bij #Velserbroek waarbij een vrouw zwaargewond is geraakt. De weg richting #Haarlem is helemaal dicht voor onderzoek pic.twitter.com/x7ay6yw5E5

— Michel van Bergen (@mvbergen) November 19, 2020