Coronacampagne Haarlem Hartje Horeca gelanceerd

Algemeen
De horeca in Haarlem zijn momenteel dicht door corona.
De horeca in Haarlem zijn momenteel dicht door corona. (Foto: Rodi Haarlem)

HAARLEM - Om de lokale takeaway- en bezorginitiatieven in de stad extra zichtbaarheid te geven, is de campagne Haarlem Hartje Horeca gelanceerd.

De campagne is bedoeld om horecaondernemers in deze periode in het vizier te houden bij Haarlemse burgers. AnneMarije Hogenboom, directeur Haarlem Marketing: “De gedeeltelijke lockdown heeft ervoor gezorgd dat de horeca tot nader order gesloten is. De gastronomische sector in Haarlem bewijst echter wederom veerkrachtig en creatief te zijn met een veelzijdig alternatief aanbod. Om inkomstenverliezen te verkleinen is veel horeca in Haarlem overgegaan op afhalen en/of bezorgen. Om deze initiatieven zoveel mogelijk zichtbaarheid te geven heeft Haarlem Marketing de campagne Haarlem Hartje Haarlem (van eerder dit jaar) omgedoopt tot Haarlem Hartje Horeca.”

Steun de Haarlemse horeca

Door je maaltijden (van ontbijt tot diner en alles ertussenin) direct bij een Haarlemse ondernemer te bestellen, steun je deze bedrijven nu én vergroot je de kans dat zij je straks weer kunnen verwelkomen als de gedeeltelijke lockdown wordt opgeheven, zo stelt Hogenboom. “Bij veel horecaondernemers kun je tevens terecht voor cadeaubonnen, ook dat is een manier om de ondernemers deze tijd door te helpen. De boodschap is: Steun de Haarlemse Horeca, geniet lokaal!”

Meer weten? Op Haarlem Hartje Horeca vind je een handig overzicht van de initiatieven van restaurants, cateraars, traiteurs en cafetaria’s die bezorgen of waar afgehaald kan worden.

horeca haarlem corona lockdown
De horeca in Haarlem zijn momenteel dicht door corona. - Rodi Haarlem