Oproep: stuur jarige Elizabeth (wordt 98) een kaartje!

Algemeen
Stuur jij Elizabeth (bijna 98) ook een kaartje?
Stuur jij Elizabeth (bijna 98) ook een kaartje? (Foto: Giftpundits.com - Pexels)

HAARLEM - De Haarlemse Elizabeth wordt komende donderdag 98 jaar. Dat mag natuurlijk niet onopgemerkt voorbijgaan! Daarom roept BUUV Haarlem iedereen op haar een kaartje te sturen. Doe je mee?

“Net belde BUUV Elizabeth”, zo deelt BUUV Haarlem op Facebook. “Ze wilde graag even een stem horen en weten wat voor dag het was. Ze was bang dat ze misschien haar verjaardag vergeten was.....Gelukkig was ze er op tijd bij!”

De vlaggen mogen uit op donderdag 14 januari, als Elizabeth 98 kaarsjes uitblaast. “We zouden het heel erg leuk vinden als Elizabeth op die dag een paar mooie verjaardagskaarten krijgt”, aldus BUUV Haarlem.

Kaart naar Elizabeth

Wil jij de Haarlemmer in het zonnetje zetten met een leuk verjaardagskaartje? Breng of stuur deze dan tot en met woensdag naar BUUV Haarlem, Raaks 36 bg, 2011 VA in Haarlem. BUUV Haarlem zorgt dan dat de kaart bij de jarige terechtkomt. “Zo kan Elizabeth op haar verjaardag écht genieten van haar wijntje, een handje kroepoek én de post!”

Over BUUV Haarlem

BUUV Haarlem is hét bewonersplatform voor en door bewoners van Haarlem. Via BUUV kun je andere Haarlemmers ontmoeten, samen iets ondernemen of elkaar helpen. BUUV is voor iedereen.