TEDxYouth Haarlem, gratis event voor en door jongeren

Algemeen
Op donderdag 8 april van 13:00 tot 14:45 uur organiseren Annemijn en Maxe de TedxYouth@Haarlem 2021.
Op donderdag 8 april van 13:00 tot 14:45 uur organiseren Annemijn en Maxe de TedxYouth@Haarlem 2021. (Foto: Aangeleverd)

HAARLEM - Op donderdag 8 april van 13:00 tot 14:45 uur organiseren twee scholieren van het Stedelijk Gymnasium in Haarlem TedxYouth@Haarlem 2021: een gratis online event voor en door jongeren.

Livestream TEDxYouth Haarlem

Met ‘talks’ over technologie, entertainment en design willen Annemijn Kramer en Maxe Hollander andere jongeren aan het denken zetten over hoe je samen aan een betere toekomst bouwt én blijft bouwen. Bekijk de livestream via het YouTube-kanaal van het Stedelijk Gymnasium.

Oud-leerlingen van het Stedelijk Gymnasium en jongeren uit het netwerk van Annemijn en Maxe verzorgen ‘talks’ rondom het thema ‘Take Your Future’. Extra belangrijk, nu jongeren door de coronamaatregelen zo beperkt zijn in hun mogelijkheden. Met ‘Take Your Future’ willen de organisatoren aangeven dat het nu meer dan ooit nodig is dat jongeren de toekomst naar hun hand zetten. Of je nu verlangt naar een rookvrije wereld of een eind wilt maken aan (examen)stress.

Meer over TEDxYouth Haarlem

Donderdag 8 april | 13:00 – 14:45 uur | Gratis

Livestream, te bekijken via het YouTube-kanaal van het Stedelijk Gymnasium.

Let op: de ‘talks’ zijn allemaal in het Engels