Mobiliteitsbeleid en Verkeersveiligheidsbeleid: tot uiterlijk 23 april reageren

Algemeen
Het Verkeersveiligheidsbeleid is onderdeel van het Mobiliteitsbeleid en heeft als doel om zo min mogelijk en liefst helemaal geen verkeersslachtoffers te hebben.
Het Verkeersveiligheidsbeleid is onderdeel van het Mobiliteitsbeleid en heeft als doel om zo min mogelijk en liefst helemaal geen verkeersslachtoffers te hebben. (Foto: Francesco Ungaro - Pexels)

HAARLEM - Het college van burgemeester en wethouders van Haarlem besloten op 9 februari 2021 het Mobiliteitsbeleid en het verkeersveiligheidsbeleid vrij te geven voor inspraak. U kunt nog tot uiterlijk 23 april 2021 reageren.

Mobiliteitsbeleid

Haarlem wil een aantrekkelijke, gezonde en goed bereikbare stad zijn. Tegelijkertijd groeit Haarlem ook. Het mobiliteitsbeleid stelt een transitie voor, waarbij voorrang wordt gegeven aan schone manieren van vervoer, die zo min mogelijk ruimte innemen: de mobiliteitstransitie.

In het Mobiliteitsbeleid worden zeven stappen uitgewerkt die nodig zijn om de mobiliteitstransitie vorm te geven.

Verkeersveiligheidsbeleid

Het Verkeersveiligheidsbeleid, Veilig op weg in Haarlem, is onderdeel van het mobiliteitsbeleid en heeft als doel om zo min mogelijk en liefst helemaal geen verkeersslachtoffers te hebben.

Op Haarlem.nl vindt u meer informatie over het Mobiliteits- en Verkeersveiligheidsbeleid.

Reageren

Wij willen graag uw mening weten. U kunt van 12 maart tot en met 23 april reageren op het concept mobiliteitsbeleid of het concept verkeersveiligheidsbeleid. Dit kan op de volgende manieren:

laat uw reactie achter op haarlem.nl/mobiliteitsbeleid of haarlem.nl/verkeersveiligheid

per brief aan de gemeente Haarlem, Postbus 511, 2003 PB Haarlem, t.a.v. H. Jennissen.

Bij uw reactie zet u uw naam, adres, datum en de titel van het besluit Mobiliteitsbeleid.
Voor het Verkeersveiligheidsbeleid: gemeente Haarlem, Postbus 511, 2003 PB Haarlem.

De beantwoording van uw reactie wordt als onderdeel van het besluit gepubliceerd op internet, inclusief uw naam. Heeft u hier bezwaar tegen? Vermeld dat dan bij uw reactie.

Meer informatie?

U kunt het beste een e-mail sturen naar mobiliteitsbeleid@haarlem.nl of verkeersveiligheid@haarlem.nl. Vindt u het makkelijker om te bellen, dan kunt u via nummer 14023 contact opnemen met de gemeente.

Bron: gemeente Haarlem