Kraakman B.V. en Aeres Tech slaan de handen ineen met de Kraakman Academy

Partnerbijdrage
Kraakman B.V. en Aeres Tech slaan de handen ineen met de Kraakman Academy.
Kraakman B.V. en Aeres Tech slaan de handen ineen met de Kraakman Academy. (Foto: aangeleverd)

MIDDENMEER - John Deere Dealer Kraakman B.V slaat de handen ineen met Aeres Tech in Ede: hét opleidings- en expertisecentrum voor de technische sector. Door de aanhoudende groei binnen Kraakman en de behoefte binnen de organisatie aan hoogwaardig opgeleid technisch personeel, wordt er binnen het opleidingsprogramma van Aeres Tech de Kraakman Academy en Kraakman Bootcamp aangeboden.

Kraakman Academy

Vanaf september 2021 start bij Aeres Tech de eerste groep technische leerlingen aan de Kraakman Academy. Een BBL opleiding Technicus mobiele werktuigen (niveau 3) en Diagnose technicus mobiele werktuigen (niveau 4). Binnen deze opleidingen staat John Deere centraal maar worden ook de Kraakman werkprocessen meegenomen in het lesaanbod. Hierdoor zal de opleiding nóg beter aansluiten op de praktijk. Een investering die Kraakman noodzakelijk vindt om voorop te blijven lopen in techniek.

Kraakman Bootcamp

Nieuwe medewerkers krijgen tijdens de Kraakman Bootcamp alle basiskennis op versneld niveau aangeboden. De Kraakman Bootcamp is een traject van 20 dagen, verspreid over een half jaar van leren en werken. Met deze basis zorgt Kraakman dat nieuwe medewerkers sneller up en running zijn en dat zij vlot hun draai vinden bij uiteenlopende klussen in de werkplaats. Lex Zandbergen, Algemeen Directeur Kraakman B.V.: “De techniek in de landbouw staat niet stil. Kraakman is vooruitstrevend en de kennis die je nodig hebt om een allround monteur te zijn is groot en wordt bijna dagelijks uitgebreid. Dit merken onze leerling monteurs tijdens hun opleiding of stage. Maar ook monteurs die nieuw zijn in de branche staan vaak te kijken welke technische kennis er nodig is om de machines goed te onderhouden en te repareren. Om monteurs ‘up-to-date’ te houden, investeren wij dus graag in het goed opleiden van onze eigen én toekomstige medewerkers”.

Hans Nieuwenhuis, Accountmanager Aeres Tech: “Door goed te kijken naar de behoeftes van de leerlingen en de bedrijven kunnen wij een oplossing op maat verzorgen. Wij zien de samenwerking met Kraakman dan ook als een next level stap bij het aanbieden van een totaalconcept aan opleidingen en trainingen.”

Kraakman B.V.

Kraakman B.V. is John Deere dealer in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Zeeland, Limburg, Noord-Brabant en een stuk van Gelderland met op dit moment 16 vestigingen en 260 medewerkers. Naast het John Deere dealerschap onderscheidt Kraakman zich door het voeren van een breed pallet aan A-merken in de agrarische en groensector.

Aeres Tech

Aeres Tech is al meer dan 65 jaar het expertisecentrum van de technische branche. Inmiddels is Aeres Tech voor verschillende technische sectoren actief als hét opleidingscentrum in Nederland en daarbuiten. Zij bieden een totaalconcept aan in de vorm van opleidingen en trainingen, ondersteuning & advies en productions & events. Hiermee helpt Aeres Tech bedrijven in de technische sector om nog succesvoller te opereren en tillen zij de branche als geheel naar een hoger platform.

Meer informatie over de Kraakman Academy en Bootcamp is te vinden op de website van Kraakman B.V.- www.kraakman.com.