VIDEO: Haarlem TAPT gaat als enige grote evenement wél door (en zo ziet dat eruit)

Uitgaan

HAARLEM - Goed nieuws voor iedereen die tóch een feestje wil vieren deze zomer: de organisatie achter bierfestival Haarlem TAPT | Biergarten Editie 2021 laat namelijk weten dat dit evenement wél doorgaat.

“De keuze om van TAPT Festival dit jaar een 1,5 meter-evenement te maken, was een goede”, aldus de organisatie op Facebook. Eerder ging het TAPT Festival in Utrecht ook al door, waardoor de Haarlemse editie nu bijna zeker kan stellen dat TAPT Festival ook in onze stad kan plaatsvinden op vrijdag 30 juli en zaterdag 31 juli in het Reinaldapark. 

Haarlem TAPT | Biergarten Editie 2021

Waarvoor kun je dan allemaal terecht op het festival? “Heerlijke biertjes, lekker eten, spelletjes, de Jopen Silent Bingo”, meldt de organisatie. Aan een tafel mogen maximaal 6 personen zitten, op 1,5 meter afstand van elkaar. Dat ziet er dan ongeveer uit zoals op de video hieronder, gemaakt tijdens de Utrechtse editie van 2020.

Tickets voor Haarlem TAPT vind je via deze link. Alle veelgestelde vragen over het Haarlem TAPT-festival vind je hier.

Wat? Haarlem TAPT | Biergarten Editie 2021 

Wanneer? Vrijdag 30 en zaterdag 31 juli

Waar? Burgemeester Reinaldapark Haarlem

Hoe laat? Vanaf 17.00 uur

Evenementen Haarlem afgelast

Eerder werden diverse zomerevenementen in de stad afgelast vanwege het oplopende aantal coronabesmettingen, zoals ProefPark, Haarlem Culinair en Haarlem Jazz & More.

Afbeelding