Jaarmarkt van 1 kilometer in de Cronjéstraat

Partnerbijdrage
Kom jij ook naar de jaarmarkt in de Cronjéstraat op 29 augustus?
Kom jij ook naar de jaarmarkt in de Cronjéstraat op 29 augustus? (Foto: Het Fotovakhuis Haarlem)

HAARLEM – Zondag 29 augustus is het weer zover, de jaarmarkt in de Cronjéstraat! De winkeliers van de Cronjé stallen op deze dag hun mooiste waar voor jou uit. Aangevuld door leuke kramen uit de Haarlemse regio en heerlijk eten en drinken van diverse restaurants belooft het een gezellige dag te worden. 

Met een lengte van maar liefst één kilometer lang kun je als bezoeker van de jaarmarkt in de Cronjéstraat je lol wel op. De markt is geopend van 11.00 tot 17.00 uur. 

Met name vanwege corona worden deze extra maatregelen getroffen:

  • Er komen 2 straatcoaches en 6 verkeersregelaars die zorgen dat jij veilig kunt winkelen 
  • In de zijstraten komen dranghekken om het eenrichtingsverkeer te begeleiden (met fiets ertussendoor is niet toegestaan)
  • In de Cronjéstraat zal een wegsleepregeling van kracht zijn
  • En er zijn geen extra activiteiten rondom de markt (zoals de trampoline en draaimolen) 

Louise Wesselius van de organisatie: “Naast de diverse winkeliers, die niet alleen met een kraam op de markt staan maar ook hun winkel open gooien, is er voor ieder wat wils op de markt straks: van kraampjes met churros en poffertjes tot een uitgebreid baby-assortiment, producten in Ibiza-stijl en een stoffenkraam. Reden genoeg dus voor iedereen uit Haarlem en omgeving een kijkje te komen nemen op zondag 29 augustus!”