Centrum Schalkwijk viert verjaardag met 50 meter lange taart

Algemeen
Afbeelding
(Foto: )

HAARLEM - Op 24, 25 en 26 september viert Centrum Schalkwijk haar 50e verjaardag met heel veel verrassende theater- en muziekacts, workshops, winacties en een 50 meter lange taart, aangesneden door de burgemeester. 

Uitgestelde verjaardag

De officiële dag dat Centrum Schalkwijk 50 werd vond al in het voorjaar plaats, maar vanwege corona wordt het jubileum nu gevierd. Centrum Schalkwijk start de festiviteiten op 24 september en heeft tot het einde van dit jaar nog heel veel mooie en feestelijke activiteiten en acts voor alle bezoekers in petto, zo meldt het winkelcentrum.

Kassabonnen Actie 

Op 24 september wordt afgetrapt met de Grote Jubileum Kassabonnen Actie waarbij bezoekers vier weken lang - door hun kassabonnen in te leveren - kans maken op een prachtige hoofdprijs voor zichzelf én een aanverwante prijs voor 50 buren. Ook is er de creatieve workshop Gouden Boeken (vooraf aanmelden, zie https://centrumschalkwijk.nl/evenementen/workshop), live muziek, een karikaturist, een trakterende, rolschaatsende roze dame en een expositie. 

“De dagen erna gaan we met door nog veel meer activiteiten - met zaterdag 25 september als hoogtepunt. Op deze dag snijdt Burgemeester Jos Wienen om 12.30 uur een 50 meter lange verjaardagstaart aan”, vertelt woordvoerder Janneke Heinen. 

Complete programma

Voor het complete programma kijk je op Centrumschalkwijk.nl/evenementen.