Voorlezen in Bibliotheek tijdens Haarlem Clean Up Day

Algemeen
Afbeelding
(Foto: )

HAARLEM - Kom op zaterdag 18 september in de Bibliotheek Haarlem Centrum luisteren naar het leuke en spannende verhaal van Koos de Koala en zing mee met leuke liedjes over de natuur. Het voorlezen is één van de activiteiten die op Clean Up Day worden georganiseerd in Haarlem.

Interactief verhaal voor kinderen vanaf 3 jaar 

Door het interactieve verhaal, voorgelezen door Denise Lukkenaer, leren kinderen dat ze meer kunnen doen voor de aarde dan ze misschien denken. En Koos is ook gewoon een vrolijke en gezellige koala met een gele tuinbroek, die je graag wilt leren kennen.

Aanmelden

Er zijn drie voorleesrondes: om 10:00, 11:00 en 12:00 uur. Wil je naar één van de voorleesrondes komen met je kind, meld je dan vooraf aan via: www.earthlabel.org/registratie-haarlem-cleanup-day-2

In verband met de coronamaatregelen is er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

De voorleessessies zijn gratis (doneren is welkom).

Over Haarlem Clean Up Day

Op 18 september 2021 is het World Clean Up Day, een wereldwijde opruimactie. In ruim 180 landen wordt deze dag zo veel mogelijk zwerfafval opgeruimd. Parcival Tiemessen van Stichting Earth Label en Singrid van Waarde van Monkabox zijn de initiatiefnemers van Haarlem Clean Up Day 2021. Tijdens deze interactieve dag worden er door de hele stad workshops, cleanups, presentaties, kinderactiviteiten en een live talkshow georganiseerd.

Zaterdag 18 september | 10:00, 11:00 en 12:00 uur | Gratis | Voor kinderen vanaf 3 jaar

de Bibliotheek Haarlem Centrum | Vooraf aanmelden