Woningoverval Melissestraat: politie zoekt getuigen

Algemeen
Woensdag vond een woningoverval plaats in de Melissestraat. De politie zoekt nu naar getuigen.
Woensdag vond een woningoverval plaats in de Melissestraat. De politie zoekt nu naar getuigen. (Foto: NieuwsFoto.nl)

HAARLEM - Op klaarlichte dag vond woensdagochtend 20 oktober een woningoverval plaats in Haarlem. Dit gebeurde in de Melissestraat. De politie zoekt getuigen van de overval.

Bij de woningoverval aan de Melissestraat raakte niemand gewond. 

“Rond 11.40 uur werd er aangebeld bij de bewoonster”, beschrijft de politie. “Toen zij de deur opende, duwde een man haar terug de woning in. Uit het niets verscheen een tweede man en ook hij betrad de woning. Na de woning te hebben doorzocht verlieten de mannen het huis met meerdere goederen. De bewoonster lieten zij geschrokken achter.”

Van de verdachten is het volgende signalement bekend: 

Signalement overvallers Melissestraat

-Twee mannen
-Volledig in het zwart gekleed
-Beiden droegen een zwarte baseball cap waarvan een met een wit logo of accent op de cap
-Beiden droegen een zwarte capuchon over de baseball cap heen

Overval Melissestraat Haarlem: buit teruggevonden

De politie doet onderzoek naar de woningoverval en komt graag in contact met mensen die iets gezien of gehoord hebben rond 11.40 uur, in de omgeving van Melissestraat. “Mogelijk zijn de daders eerder op deze dag al in de omgeving gezien. Een gedeelte van de buit terug is gevonden in de Ekamastraat. Misschien zijn er mensen die daar kort na de overval iets verdachts hebben gezien of gehoord.”

Informatie over deze woningoverval? Neem dan contact op de politie via 0900-8844 - of anoniem via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000. Ook videobeelden zijn welkom via het formulier bij dit bericht op Politie.nl (zaaknummer: 2021218923).