In de verkoop: nieuwbouw in Haarlem op een rij

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

REGIO – De vraag op de woningmarkt is hoger dan ooit. Gelukkig blijft er nieuwbouw in Haarlem en regio bijgebouwd worden. We zetten recente nieuwbouwprojecten in Haarlem voor je op een rij. Wees er snel bij: ze zijn nu in de verkoop! 

Nieuwbouw in Haarlem kent een grote mate van diversiteit. Op verschillende locaties in en rondom de stad worden woningen bijgebouwd. Van appartementen tot aan een tussenwoning of vrijstaande woning. Jong en oud is verliefd op Haarlem. Hier wordt dan ook volop ingespeeld met de ontwikkeling van nieuwbouw in de regio.

Meer weten over alle recente én toekomstige nieuwbouw in Haarlem en omstreken? Je vindt het op één plek bij https://www.nieuwwonenhaarlem.nl/.

Nieuwbouw Haarlem centrum: De Vierhoek

Nieuwbouwproject De Vierhoek heeft zijn naam te danken aan de vier zogenoemde bouwblokken waaruit het appartementencomplex bestaat. Binnen de zier hoekblokken komt een ruimte voor een hof en nog een aantal hof woningen.

Dit maakt het project een bijzondere mix van diverse woningtypen, van dubbel laags penthouse tot kleinere woonstudio’s. Inmiddels is 60% van de woningen verkocht, maar er zijn nog een aantal bouwnummers beschikbaar.

Nieuwbouw in het noorden van Haarlem: Gonnet 24

Aan de noordkant van de Haarlemse binnenstad, in de Gonnetbuurt, wordt gewerkt aan tientallen woningen. Deze nieuwbouw in Haarlem ligt in de luwte van de stad, met een gunstige ligging ten opzichte van uitvalswegen.

Er wordt gewerkt aan diverse woningen zoals terraswoningen, appartementen, herenhuizen en urban villa’s. Woningen beschikken over privé terrassen maar kijken ook uit op een gezamenlijke binnentuin.

Wonen aan de rand van de stad: Hofgeest Buiten

Als je toe bent aan iets meer rust en ruimte, vind je net buiten Haarlem nieuwbouw Hofgeest Buiten. Ook hiervan is de verkoop gestart. Dit project wordt een groene en ruim opgezette buurt in Velserbroek. Van eengezinswoningen tot twee-onder-een-kap of vrijstaand. Het buitenleven in deze wijk zal centraal staan. Denk aan ruime tuinen, veel openbaar groen en weinig auto’s in het directe straatbeeld.

Neem contact op met één van de betrokken makelaars via NieuwWonen of meld je aan voor de nieuwbrief om alle ontwikkelingen rondom Hofgeest Buiten en andere nieuwbouw in Haarlem te volgen.

(Dit artikel valt buiten de redactionele inhoud van Rodi Media)