Cure4Life: een gezond 2022

Partnerbijdrage
Gezond het nieuwe jaar in met de Cure4Life-methode!
Gezond het nieuwe jaar in met de Cure4Life-methode! (Foto: Aangeleverd)

HAARLEM - Vanaf half november 2021 kan Haarlem een stukje gezonder worden met de nieuwe Cure4Life-methode. Zo ga je al met een gezond gewicht de feestdagen in, en behoud je je gezonde gewicht ook in 2022!

Alexia Venema, paramedisch natuurgeneeskundig therapeut, vertelt: “Mijn praktijk, Cure4Life Haarlem, is gespecialiseerd in overgewicht. Als natuurgeneeskundig therapeut - met AGB-code en aangesloten bij de BATC (waardoor gedeeltelijke vergoeding mogelijk is) - werken we samen op maat aan een optimaal voedingspatroon. Hierdoor herstelt het lichaam zijn hormonale disbalans(en) en bouwt deze af, en spreekt het lichaam reserves aan zodat het optimaal gebruik kan maken van het zelfgenezend vermogen. U bouwt uw overgewicht af naast bestaande gezondheidsklachten als diabetes type 2, gewrichtsklachten, maag- en darmklachten, hoge bloeddruk, vermoeidheid, slaapproblemen, enzovoorts, waarbij u tevens in uw (geestelijke) kracht komt.”

Gezond gewicht

Naast een optimalisering van het voedingspatroon op maat (op basis van onder meer urine- en bloedonderzoek), krijgen cliënten volgens Alexia tevens zicht op hun gezondheid. “Wij geven ook medische adviezen om de gezondheid verder te optimaliseren op basis van de natuurgeneeskunde & de orthomoleculaire voedingsleer.” En het houdt niet op als het gezonde gewicht is bereikt. “Hierna gaan we - op maat - zoek naar uw energiebalans. U krijgt dan tevens zicht op de vorderingen van uw inspanning op uw gezondheid. Samen ontwikkelen we dan een intuïtief voedingspatroon, waarbij u leert uw gewicht zelf te managen. Een gezond postuur behouden is de inzet om het zelfgenezend vermogen van het lichaam optimaal aan het werk te zetten. Én te houden, zodat u op korte termijn kunt genieten van een beter immuunsysteem (waardoor u ziekten buiten de deur houdt, sneller herstelt bij bijvoorbeeld een wondje en goed in uw kracht komt). Op de lange termijn blijft u in uw kracht en voegt u gezonde jaren toe aan het ouder worden!”

Cure4Life Haarlem

Wagenweg 252

www.cure4life.eu