Kerstkaartenactie voor het Spaarne Gasthuis

Algemeen
Stuur jij de medewerkers van het Spaarne Gasthuis ook een kaartje?
Stuur jij de medewerkers van het Spaarne Gasthuis ook een kaartje? ((Foto: Indebuurt Haarlem))

HAARLEM - Al een aantal jaar houdt mediapartner Indebuurt Haarlem een kerstkaartenactie. In 2020 zamelden de redacteuren bijna 2000 kaarten in voor eenzame Haarlemse ouderen. Guess what: de kerstkaartenactie van indebuurt is back in town. De bestemming dit jaar: een kaartje voor de zorg!

Dit jaar zamelt Indebuurt tot en met zondag 19 december kerstkaarten in voor de zorg. Redacteur Roel Diender legt uit: “Zorgmedewerkers van het Spaarne Gasthuis staan dag en nacht klaar voor hun patiënten. Ook tijdens de feestdagen wordt hard doorgewerkt, en dat terwijl het de afgelopen maanden al flink bikkelen was voor mensen in de zorg.” Redacteur Romée vult aan: “Hoe mooi is het als wij deze Haarlemmers blij kunnen maken met een kerstkaart?” 

Help ook mee!

Natuurlijk gaat de redactie van Indebuurt zelf aan de slag, ook de hulp van Haarlemmers is van harte welkom. Hoe meer kaarten, hoe beter! 

Hoe doe je mee? Schrijf, knutsel of maak een of meerdere kerstkaart(en) met een lieve boodschap voor de zorg. Je kunt ze op verschillende manieren naar de redactie van Indebuurt sturen. Roel en Romée zorgen dat de kaarten uiteindelijk bij de zorgmedewerkers van het Spaarne Gasthuis terechtkomen. 

Kerstkaarten inleveren

Meedoen? Goed bezig! Stuur je kerstkaart vóór zondag 19 december op naar:

Redactie Indebuurt
t.a.v. Kerstkaartenactie Indebuurt Haarlem
Kenaupark 17
2011 MR Haarlem.

Wil je je kerstgroet liever langsbrengen? Dat kan! Je kunt je kaarten deponeren in speciale kerstboxen van Indebuurt. Die vind je bij:

  • Nes 71, Van Nesstraat 71, 2024DM Haarlem
  • Subway, winkelcentrum Schalkwijk, Rivièradreef 55, 2037AE Haarlem

Je mag als je dat leuk vindt je adresgegevens op je kaartje achterlaten, soms vinden de ontvangers het leuk om een berichtje terug te sturen.

Alvast bedankt voor je deelname, vooral namens de medewerkers van het Spaarne Gasthuis!