Oliebollen Drive-In terug in de Waarderpolder

Algemeen
Oliebollen Drive-In terug in de Waarderpolder.
Oliebollen Drive-In terug in de Waarderpolder. (Foto: Aangeleverd)

HAARLEM - De Oliebollen Drive-In in de Haarlemse Waarderpolder is terug! Vorig jaar geboren uit veiligheidsoverwegingen, opent De Haarlemse Bakker ook dit jaar weer de Haarlemse Oliebollen Drive-In in de Waarderpolder.

“Door corona waren we vorig jaar genoodzaakt iets te bedenken voor de verkoop van oliebollen bij de bakkerij”, legt Nico Soeteman van De Haarlemse Bakker uit. “Corona is helaas nog niet weg en de Drive-In was een succes, dus die komt op herhaling. Uiteraard denken we aan een 2.0 versie van vorig jaar, nog gezelliger en met een snellere doorstroming.”

Oliebollen Drive-In Haarlem

Op 30 en 31 december kunnen Haarlemmers hun favoriete decembersnacks (van oliebol tot berliner bol) halen in de Waarderpolder, waar alles gebakken wordt. “Vorig jaar is het voor veel mensen een leuk uitje gebleken”, vertelt Nico. “De muziek staat aan, de medewerkers zijn vrolijk, en nog belangrijker: je zit warm en veilig in de auto.”

Ook goed om te weten: de oliebollen van de Haarlemse Bakker werden met goud bekroond door onafhankelijke keurmeesters.

Bestellen is overigens niet nodig volgens Nico. “De oliebollen worden namelijk ter plaatse gebakken.”

Je vindt de Haarlemse Oliebollen Drive-In op de Waarderweg 11. Openingstijden zijn donderdag 30 en vrijdag 31 december van 7.00 tot 15.00 uur.