WINACTIE

Win de Haarlemse Jaarkalender 2022 van Harro Jansz!

Algemeen
Win een fotokalender van Harro Jansz!
Win een fotokalender van Harro Jansz! (Foto: Aangeleverd)

HAARLEM - De Harro’s Haarlem Jaarkalender is er alweer voor de vierde keer! Dat had Harro zeker niet voorzien, toen hij in de herfst van 2018 na een vraag uit een Facebook-groep besloot een jaarkalender voor 2019 te maken. De kalender werd een groot succes - en jij kunt de jaarkalender van 2022 nu winnen bij Rodi Haarlem!

Bekende Haarlemse fotograaf

Harro Jansz is inmiddels een bekende Haarlemse fotograaf. Als rasechte Haarlemmer heeft hij nooit genoeg van een aantal ‘vaste plekken’ zoals de Adriaan en het geliefde Elswout. Maar hij blijft zichzelf en anderen verrassen met minder voor de hand liggende plekken, die dan bijzonder fotogeniek blijken te zijn. Wie zijn Facebook-groep ‘Haarlem & Meer in Beeld’ volgt, met inmiddels een paar duizend leden, weet dat daar bijvoorbeeld ook rustig het Mauveplein en de Schoterbrug voorbijkomen. Harro pakt graag ‘de randen van de dag’. Tijdens het gouden uurtje in de vroege ochtend, en ook het blauwe uur, juist als de avond valt zijn de meest magische momenten in en om de stad. En juist die momenten zijn volop terug te zien in zijn werk en zijn kalender.

Regelmatig komt de vraag of er ook een Haarlemse verjaardagskalender komt? Ook dat idee ligt al even op de plank. Net als het verder onderzoeken of er een expositie mogelijk zou zijn... Zeg nooit nooit!

Winactie!

Rodi Haarlem mag 2 jaarkalenders van Harro Jansz weggeven, mét bij elke kalender een pakje ansichtkaarten met foto’s van Harro. Wil jij hier kans op maken? Vul onderstaand formulier in en mis deze mooie kans niet!

De winactie loopt tot en met zondag 12 november. Winnaars krijgen vanzelf bericht. Niet gewonnen? Niet getreurd. De Harro’s Haarlem Jaarkalender 2022 is ook te bestellen op Harroshaarlem.nl en in beperkte oplage verkrijgbaar bij De Vries Van Stockum. 

harro jansz haarlem foto
Harro Jansz