Booster nu zonder afspraak op Schiphol

Algemeen
Haal nu bij de XL-locatie je booster zonder afspraak.
Haal nu bij de XL-locatie je booster zonder afspraak. (Foto: Rowin van Diest)

REGIO - Goed nieuws voor iedereen die nog geen afspraak voor een booster had gemaakt. Op de XL-vaccinatielocatie bij Schiphol (locatie Badhoevedorp) kan iedereen van 18 jaar of ouder vanaf nu zonder afspraak de boosterprik halen. Met deze ontwikkeling hoopt de GGD nog meer mensen over de streep te trekken de coronavaccinatie te nemen.

Lees ook: Aantal coronabesmettingen Haarlem in één week met 80% gestegen

“Nu steeds meer mensen hun booster hebben gehaald, ontstaat er ruimte om te boosteren zonder afspraak”, aldus de GGD Kennemerland. “Met de vrije inloop hopen we de drempel te verlagen om de booster te halen. Op korte termijn zullen ook andere locaties volgen.”

Let op! Wil je inderdaad zonder afspraak je boosterprik op Schiphol halen? De vrije inloop is nog wel beperkt, dus houd het Twitter-account van de GGD Kennemerland in de gaten om te zien of er nog plek is. Dagelijks zal een tweet uitgaan mocht er geen capaciteit meer zijn op die dag. 

Had je al een afspraak staan maar kies je voor de vrije inloop? Laat dan je eerdere afspraak uit het systeem halen. 

Je vindt de vaccinatielocatie Badhoevedorp bij P4 Lang Parkeren op Schiphol. Je kunt er elke dag van de week terecht. Kijk voor de precieze openingstijden op ggdkennemerland.nl/coronavaccin.