Inloopspreekuur college Haarlem in Waarderpolder voor alle Haarlemmers

Nieuws
v.l.n.r. Marie-Thérèse Meijs (GLH) / Floor Roduner (PvdA) / Merijn Snoek (CDA) / Jos Wienen (burgemeester) / Jan Scholten (secretaris) / Cora-Yfke Sikkema (GLH) / Jur Botter (D66) (Foto: Marisa Beretta)
v.l.n.r. Marie-Thérèse Meijs (GLH) / Floor Roduner (PvdA) / Merijn Snoek (CDA) / Jos Wienen (burgemeester) / Jan Scholten (secretaris) / Cora-Yfke Sikkema (GLH) / Jur Botter (D66) (Foto: Marisa Beretta) rodi.nl

HAARLEM - Dinsdag 20 november houdt het college van burgemeester en wethouders een inloopspreekuur in de stad. De bestuurders willen graag in gesprek met de Haarlemmers en bezoeken de komende maanden alle stadsdelen.
Tijdens het spreekuur kunnen bewoners en ondernemers uit de wijk langskomen, maar Haarlemmers uit andere delen van de stad zijn ook van harte welkom. Het collegespreekuur is een vervolg op de spreekuren die wethouder Botter de afgelopen jaren hield. Bewoners spraken hem over allerlei zaken uit zijn portefeuille waar zij hulp bij nodig hadden of dachten dat de gemeente dit moest weten. Ook nu staan de bestuurders open voor opmerkingen, ideeën, of vragen van bewoners en ondernemers. Geïnteresseerden kunnen zonder aanmelding langs komen voor een gesprek met de betrokken bestuurder.
Voorafgaand aan het spreekuur bezoekt het college een aantal locaties in de Waarderpolder. Wethouder Economie Sikkema: “De Waarderpolder is een ongelofelijk belangrijk gebied in Haarlem. Dit bruisende bedrijventerrein met een heel eigen dynamiek is een grote motor van onze economie en het college kijkt ernaar uit om te spreken met bewoners en ondernemers.
Het inloopspreekuur is dinsdag 20 november van 16.30 uur tot 18.00 uur in De BakkeRij, Hendrik Figeeweg 3F (Waarderpolder) in Haarlem.