Orion.
Orion. ((Foto: foto: aangeleverd))

Orion, asieldier van de week bij Kerbert Dierentehuis

REGIO - Orion is een volwassen gecastreerde kater en als vondeling binnen gekomen. Hij vindt mensen nog heel erg spannend en durft nog niet zo snel iets van zichzelf te laten zien.
Onze knuffelaars zijn hem aan het leren dat mensen best leuk kunnen zijn en zo langzaam aan komt hij al snoepjes eten. Verder contact vindt hij nog te eng. Orion loopt als wij er niet zijn lekker rond en voelt zich dan prima op zijn gemak. Hij kan prima bij andere katten in huis. Een gezin met kinderen is niet geschikt voor hem. Hij wil wel naar buiten kunnen als hij gewend is.

Voor meer informatie over Orion en alle andere dieren die een nieuw baasje zoeken, bel met het Kerbert Dierentehuis aan de Heerenduinweg te IJmuiden, tel: 088- 8113450, kerbert@dierenbescherming.nl. Het asiel is open van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 13.00 uur en tussen 14.00 en 16.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur. Of kijk op www.dierenbescherming.nl, twitter:@dierenbescherming en Facebook.com/dierenbescherming.

Meer berichten
 

Fotoseries