Een zonovergoten kermis op de Grote Markt.
Een zonovergoten kermis op de Grote Markt. ((Foto: Jeffrey Koper))

Na kermis Grote markt nu ook Kermis Zaanenlaan van start

HAARLEM – Heeft u ze al gebruikt? De Kortingsbonnen van de kermis? In de vorige editie gaf Haarlems Nieuwsblad een grote exclusieve kermiskrant uit met bordevol informatie over de attracties, de horecagelegenden op het terrein en niet te vergeten de vele kortingsacties. De bonnen zijn nog te downloaden via de website; https://www.rodi.nl/regio/haarlem en zoeken op kermis.

Na een grandioze start heeft de kermis op de Grote Markt weer vele bezoekers mogen verwelkomen. Naast Pasen en de Bloemencorso was ook het weer een fantastische trekker om lekker een dagje naar de Kermis te gaan. Naast de attracties op de Grote Markt staat vanaf vandaag ook de Zaanenlaan en het Zaanenpark in Haarlem-Noord in het teken van de Kermis. Hier zijn ook kortingsbonnen uit de voorgaande kermiskrant geldig.

Koningsdag

Ook Kermis Zaanbos herbergt vele leuke attracties. Daarnaast is er ruimte voor entertainment in de vorm van muzikale optredens, theater, speciale familiedagen, kinderfiguren en meer. En natuurlijk is er ook bij Kermis Zaanbos een speciaal programma rondom Koningsavond en Koningsdag georganiseerd. Kermis Zaanbos is open van donderdag 25 april tot en met maandag 5 mei. Zo presenteert de familie Sipkema het Geister Villa spookhuis en ook de populaire Cake Walk is terug. Verder vind je er de razendsnelle XLR8, de Spinning Coaster achtbaan en natuurlijk de vertrouwde attracties zoals de Power Wave, Deca Dance, Autoscooter, SnowJet en nog veel meer.

Meer berichten
 

Fotoseries