Schalkwijk maakt zich op voor DAK 2019

HAARLEM - Op woensdag 17 juli vindt in Centrum Schalkwijk de officiële kick off van 'DAK 2019' plaats. Na drie succesvolle jaren op diverse locaties in en rondom Centrum Schalkwijk, zal dit jaar het merendeel van de activiteiten plaatsvinden in het nieuwe Schalkwijk Theater dat recentelijk op het genoemde plein is opgebouwd.

DAK 2019 staat ook dit jaar weer garant voor een zomervakantie boordevol (d)Aktie voor jongeren! Denk aan graffiti workshops, Basketball, Kickboksen of stoere DJ-lessen, maar het theater is ook een perfecte plek voor het kijken van een film, of een uurtje Zumba of Streetdance. Dit en nog veel meer wordt de hele zomer lang georganiseerd met als doel de verbinding in de wijk te vergroten en jongeren nader kennis te laten maken met kunst, cultuur en verschillende sporten.

Al hoewel de activiteiten maandag 15 juli al starten, wordt het officiële startschot op woensdag 17 juli om 13.00 gegeven.  Direct na het officiële moment, volgt een dans show van D-Rebelz van T.W.O-Dance en kunnen jongeren meedoen aan diverse workshops of een potje laser gamen. Een middag vol (d)Aktie dus!
Dak is een initiatief van Centrum Schalkwijk en wordt georganiseerd in samenwerking met jongerenorganisatie Triple Threat. Deelname aan de activiteiten is gratis.

www.centrumschalkwijk.nl/dak

Meer berichten
 

Fotoseries