(Foto: PR)
UIT-TIP

Zondag 1 september Mars der Muzikanten

HAARLEM - Komende zondag vindt de 62ste editie van de Mars der Muzikanten plaats op de Grote Markt in Haarlem. Naast de bekende Haarlemse bands, treden er zes gastbands op. Het dubbele aantal van vorig jaar.

Mars der Muzikanten biedt naast staan- ook zitplaatsen

Rijnmondband (Schiedam), behorende tot de top van Nederland, zal twee wervelende optredens verzorgen. En dan zijn er de jeugd en de volwassenenband uit Gendt, die voor deze gelegenheid hun vendelzwaaiers meenemen. De MdM neemt u echt mee terug naar de 60tees. De organisatie is er zeker van, het wordt weer een bijzonder spektakel waarvan ongetwijfeld weer een dikke 1700 bezoekers, muziekliefhebbers, familieleden van bandleden, muzikanten en toeristen, zullen gaan genieten.
Voor met name de oudere bezoekers en mensen die slecht ter been zijn, is er dit jaar weer een tribune geregeld. En bezoekers die een stuk gerieflijker willen zit- ten, kunnen tegen een kleine vergoeding een kuipstoel reserveren en zijn dus verzekerd van een zitplaats gedurende het gehele evenement, dat door het bredere programma, langer zal duren dan vorig jaar. Maar pas op er zijn nog slechts enkele stoelen beschikbaar. Voor meer informatie en een gegarandeerde zitplaats, ga naar: www.mdmhaarlem.nl

Locatie: Grote Markt Haarlem
Voorprogramma: 13.00 uur Start evenement: 14.00 uur
Einde evenement: 17.20 uur
 

Meer berichten