UIT-TIP

Zaterdag 21 september: Kom langs op de Braderie Vergierdeweg

Algemeen
Afbeelding
(Foto: PR)

HAARLEM - Het is weer tijd voor de jaarlijkse Braderie van de Vergierdeweg. Elke derde zaterdag van september staat de Vergierdeweg in Haarlem-Noord in het teken van gezelligheid, mooie aanbiedingen en vertier voor jong en oud. Ook dit jaar heeft de organisatie weer hard gewerkt om er een leuke dag van te maken. Van 09.00 - 16.00 uur is iedereen welkom bij de Braderie Vergierdeweg.

De insteek van de markt is dit jaar iets anders. Het is allemaal iets professioneler opgezet. De organisatie heeft een stichting opgericht, genaamd Stichting Braderie Vergierdeweg Haarlem. De kramen die er komen te staan worden verzorgd door Lotus Events. Dit houdt in dat er geen kramen verhuurd worden aan particulieren. Lotus Events is een evenementenbureau dat door heel Nederland markten en braderieën regelt en organiseert. Honderden mensen komen af op de feesten, evenementen en markten die Lotus Events voorziet van faciliteiten en kramen.

Verrassend programma

De markt zal net als voorafgaande jaren plaatshebben op de hoek van de Vergierdeweg, Leeuwerikstraat en de Vinkenstraat. Bij Café Schoten komt een mooie tent voor het terras te staan waar heerlijke drankjes genuttigd kunnen worden. Er komt een biertap te staan en er is een barbecue. In de tent komt er tevens een knutseltafel te staan waar kinderen naar hartenlust hun creaties tot leven kunnen brengen. Op het plein zijn er optredens van lokale gymnastiekverenigingen en dansgroepen. Altijd leuk om de jeugd uit de buurt in actie te zien. Rondom het plein komen diverse eetgelegenheden te staan waar heerlijke lekkernijen en andere versnaperingen voor kleine prijsjes worden aangeboden. Voor de kinderen is er naast het knutselgedeelte een draaimolen, springkussen, poppenkast en een trampoline. Kortom gezelligheid.

De vrijmarkt

Wat absoluut niet mag ontbreken op deze jaarlijkse braderie is de vrijmarkt. Inwoners van het andere deel van de Vergierdeweg, St. Bavostraat, Nachtegaalstraat, Vinkenstraat en de Leeuwerikstraat verkopen hun mooiste spullen die zij niet meer nodig hebben of in het interieur passen. Wees er vroeg bij en scoor de pareltjes.

Programma Braderie Vergierdeweg

11.00 Volo
12.00 dj Daisy en Marcel
13.00 lydia's dance centrum 
14.00 dj Daisy en Marcel 
15.00 dansschool jarmke

De hele dag wordt er voorzien in muziek door dj Daisy en Marcel.

Afbeelding
Afbeelding