Maak ook gebruik van het sportaanbod.
Maak ook gebruik van het sportaanbod. ((Foto: Pixabay))

Nieuw: Sportfonds 18+

HAARLEM – In gemeente Haarlem is sinds kort een nieuw sportfonds beschikbaar om zo nog meer inwoners in Haarlem de kans te bieden om te gaan sporten en bewegen.

"Zowel voor de jeugd als voor senioren is er een sportfonds en een speciaal sportaanbod waar men tegen een klein tarief een paar lessen kan uitproberen maar voor de grote groep ertussen was er geen aanbod voor of subsidieregeling beschikbaar," begin Lucia Grooff, initiatiefneemster en werkzaam als buurtsportcoach bij SportSupport, enthousiast te vertellen.

"Inwoners van 18 tot 50 jaar oud kunnen sinds deze maand ook gebruik maken van een groot kennismakingsaanbod tegen een kleine vergoeding om te ontdekken welke sport bij ze past. Daarna kunnen ze eventueel lid worden van de sportvereniging of organisatie. Met het Sportfonds 18+ kunnen Haarlem Pas houders eenmalig €100 korting op de contributie van de sportaanbieder of vereniging ontvangen. Ik adviseer iedereen die gebruik kan en wil maken van deze regeling om niet te lang te wachten want wanneer het fonds leeg is kunnen we die €100 korting niet meer geven."

Korting met Haarlem Pas

De Haarlem Pas wordt begin van het jaar automatisch naar een deel van de inwoners van Haarlem met een minimum inkomen verstuurd. Ook inwoners met een bijstandsuitkering kunnen proberen om de Haarlem Pas aan te vragen bij gemeente Haarlem. Dit kan via www.haarlem.nl/haarlempas

Meer informatie over het Sportfonds 18+? Neem contact op met Lucia Grooff van SportSupport: 023 303 72 38 of Lgrooff@sportsupport.nl of check de website Sport in de wijk

Meer berichten