(Foto: Broekhuis communicatie)
Bedrijf in Beeld

Exclusieve preview; ŠKODA Kamiq op Haarlem Jazz & More

  Bedrijf in Beeld

HAARLEM - Broekhuis is officieel partner van Haarlem Jazz & More, een uniek evenement in de binnenstad van Haarlem met meerdere podia verspreid door de stad. Zo kun je genieten van de stem van Trijntje Oosterhuis, ben je welkom bij het feestje met Ruud de Vries Funky XL en kun je dansen op de muziek van DJ Jean & Maron Hill.

Benieuwd naar de hele line-up? Je kunt nu bij mij in ŠTORE de line-up komen beluisteren. Neem plaats in de Sonos Amp Experience waar je ondergedompeld wordt in de wereld van entertainment. Met de versterker Amp worden zelfs muur-, plafond- en buitenspeakers mogelijk!

Nieuwste lid ŠKODA familie

Kom je naar Haarlem Jazz & More? Dan trakteer ik je ook nog eens op een exclusieve preview van de ŠKODA Kamiq. Tijdens dit prachtige evenement krijg je in de binnenstad, midden op de Grote Markt, een uniek kijkje op het nieuwste lid van de ŠKODA familie! Terwijl jij geniet van de muziek die de Kamiq afspeelt, kun je deze nieuwe stads-suv, die verder nog niet in Nederland te bezichtigen is, van dichtbij bekijken. Om deze ŠKODA volledig te leren kennen is dat belangrijk, want ook deze compacte cross-over zit boordevol Simply Clever-functies waardoor je profiteert van extra ruimte. Maar laat je ook verrassen door zijn strakke lijnen en sterke karakter.

Kortom, kom naar Haarlem Jazz & More voor de exclusieve preview van de ŠKODA Kamiq! Eerst weten wat de line-up is? Kom die bij mij beluisteren terwijl je de kwaliteit van het entertainmentsysteem Sonos ervaart.

Meer berichten
 

Fotoseries