Luuk Hulscher met zijn team van VLIEG Makelaars.
Luuk Hulscher met zijn team van VLIEG Makelaars. ((Foto: PR Vlieg Makelaars))
Bedrijf in Beeld

De kracht en het succes van meerdere mogelijkheden

  Bedrijf in Beeld

HAARLEM - VLIEG Makelaars werkt inmiddels al weer 5 jaar vanuit hun nieuwe kantoor aan de Freddie Oversteegenstraat 269 te Haarlem. Reden genoeg om de makelaar van dit kantoor, Luuk Hulscher, te vragen wat de redenen zijn van dit succes.

Luuk Hulscher: "Succes is van veel zaken afhankelijk en vooral van gewoon goed werk leveren. Maar er zijn twee zaken die ons een voorsprong geven op onze collega's. Allereerst is er het netwerk van 11 VLIEG kantoren. De synergie tussen deze kantoren is ideaal. Vooral ons kantoor in Amsterdam is een vangnet voor klanten die uiteindelijk in Haarlem een huis kopen. Het is al vele malen gelukt om een huis in Haarlem succesvol te verkopen, doordat wij in de etalage van ons kantoor in Amsterdam de woning kunnen aanbieden.

Alles-onder-één-dak

De tweede reden is ons "alles onder één dak"-principe. Wij zijn niet alleen makelaar, maar vanuit al onze vestigingen adviseren wij ook in verzekeringen en hypotheken. Daardoor kunnen wij onze klanten optimaal adviseren op één plek. Bovendien hebben wij daardoor een veel groter klantenbestand, die wij kunnen aanspreken bij bijvoorbeeld de verkoop van een woning."

Open huizen route

Luuk Hulscher geeft tenslotte nog een tip voor degene die binnenkort hun huis in de verkoop willen zetten: "Als u nu start met de verkoop van uw woning, kunnen wij de woning nog mee laten doen met de OPEN HUIZEN ROUTE van VLIEG en de NVM. Kans op succes is dan gegarandeerd."

Meer berichten