Kleverparkfestival breidt uit met muziekprogramma - Proef, struin, speel, dans en geniet op het gezellige gezinsfe

  Nieuws
(Foto's: Petra van Huisstede)
(Foto's: Petra van Huisstede) (rodi.nl)

HAARLEM – Het Kleverpark Festival wordt dit jaar gehouden op zaterdag 26 mei van 10.00 tot 19.00 uur. De markt van bijna een kilometer lang is inmiddels een begrip. Maar ook voor de gezellige muziek, de workshops en de vele kinderactiviteiten komen mensen van heinen en verre naar dit festival. Nieuw dit jaar is de muzikale afsluiting met acts van onder andere Ramon Sandbergen en Trafassi. Ook is er dit jaar een grote loterij waarbij de opbrengst wordt gebruikt voor de Natuurspeeltuin bij de Haarlemmer Kweektuin.

Het festivalterrein is langs De Kleverparkweg, Schotersingel en Van Ostadestraat. Hier is van alles te beleven voor jong en oud. Bezoek de bijna honderd lokale ondernemers die een variatie aan producten bieden in food, kunst, mode en design. Of wat dacht je van de kinderrommelmarkt, de vele activiteiten, de workshops en de gezellige optredens. De gezellige sfeer bezorgt bezoekers het ultieme festivalgevoel.


Voor de kinderen

Het Kleverparkfestival is erg populair onder gezinnen. En dat is niet voor niets! Er is van alles te doen voor kinderen. In de straten rond de Kleverparkweg wordt vanaf 's morgens vroeg een gezellige kinderrommelmarkt gehouden. Voor 7,50 euro kopen mini- ondernemers een dagvergunning bij D.I.O. drogisterij. Bij een opgeruimde plaats krijgen zij na afloop 2 euro retour.

De kinderkaart staat ook dit jaar weer vol met leuke activiteiten en verrassende workshops. Voor 6 euro kunnen kinderen onder andere knuffelen op de kinderboerderij, een ritje maken op een pony, naar circus Fun World, er is een treintje en de kop van Jut staat klaar. Of wat dacht je van het springkussen, spijkerbroekhangen, grabbelen en koemelken? Voor kinderen vanaf 4 jaar zijn er diverse sportactiviteiten bij Sportfever. De kinderkaart is voor kinderen tot en met 12 jaar en is verkrijgbaar op diverse herkenbare verkooppunten op het festival.
Loterij

Er worden dit jaar loten verkocht tijdens de markt. De opbrengst gaat naar het project ‘Een natuurspeelplek in de Kweektuin’. Gaston Starreveld zorgt voor de entertainment en presenteert een quiz op het podium.
Muzikale afsluiting

Diverse artiesten zorgen voor spetterende optredens en geven het festival een muzikale omlijsting. De markt duurt tot 17.00 uur, maar dan is het festival nog niet af! Van 16.00 tot 19.00 uur wordt het festival nog eens afgesloten met een extra feestje. Trafassi, Ramon Sandbergen, Luca Meijer, dj William en Eva Adamidis geven een spetterend optreden en Gaston Starreveld maakt de winnaars van de loterij bekend.

Meer berichten
 

Fotoseries