Debat over afvalreductie in de Pletterij

  Nieuws

HAARLEM - In Tegenlicht Meet Up op woensdagavond 29 maart is het onderwerp de 'plastic soep' en wat daaraan gedaan kan worden op lokaal en globaal niveau.
De leiding van de avond is in handen van Faridah Azimullah, voorzitter MKB Haarlem. Zij interviewt Jeroen Dagevos van de Plastic Soup Foundation. Bert van Vuuren, directeur van Natural Plastics geeft inzicht in de alternatieven voor plastic op de markt. De directeur van de Haarlemse Bibliotheek vertelt over het evenement dat haar organisatie organiseert in het kader van de antiplastic campagne van culturele instellingen. Voor de pauze komt ook Monique van der Velden van Spaarnelanden aan het woord over het Haarlemse beleid, vastgelegd in het Strategisch Plan Afvalscheiding. Na de pauze is er ruimte voor discussie. In het discussiepanel zitten Maura van Dijk (initiatiefnemer Haarlem Verpakkingsvrij), Marjan de Boer (Onze Winkel Haarlem) en Christy ter Braak (Minderrr-educatie en bewustwording).
De avond begint om 20.00 uur. De toegang is gratis, een vrijwillige bijdrage is welkom. Reserveren kan via www.pletterij.nl. De Pletterij is gevestigd aan de Lange Herenvest 122 in Haarlem.

Meer berichten
 

Fotoseries