Verhalenverteller Godefridus.
Verhalenverteller Godefridus. ((Foto: Storytrail.nl))

Op avontuur in de geschiedenis van Haarlem

  Uit

HAARLEM - Een sprankelende mix van historie en verteltheater: dat is de Storytrail stadswandeling Haarlem. Verhalenverteller Godefridus van theatergezelschap Stadsavonturen gidst belangstellenden op zondag 18 augustus door de straten én de geschiedenis van de Muggenstad.

Met verteller Godefridus

Wie met Godefridus door Haarlem wandelt, merkt al snel dat hij geen gewone stadsgids is. Jaartallen en architectonische feitjes, die krijgt men onderweg niet veel te horen. Meeslepende verhalen des te meer. De verteller neemt een ieder eeuwen mee terug in de tijd. Dwalend door de binnenstad kan men genieten van vertellingen over vechtersbazen, kooplieden, boeven en uitvinders. Men maakt kennis met de stadsbewoners van vroeger, gaat met hen op avontuur en ontdekt de geheimen die achter de prachtige gevels verborgen liggen. Zo wordt deze stadswandeling een belevenis die niet snel zal worden vergeten.

De Storytrail stadswandeling Haarlem begint op zondag 18 augustus 2019 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-haarlem. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

www.stadsavonturen.nl

www.storytrail.nl

Meer berichten