Dolle pret voor de kinderen die meedoen aan Stuif-Stuif.
Dolle pret voor de kinderen die meedoen aan Stuif-Stuif. ((Foto: Jaco den Boer))

Sport, spel en knutselen met Stuif-Stuif

  Verenigingen

HAARLEM - De Stuif-Stuif is Haarlems grootste en meest veelzijdige kindervakantie-evenement voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar in de laatste weken van de zomervakantie.

Stuif-Stuif is van maandag 12 tot en met vrijdag 23 augustus (op alle werkdagen) van 10.00 tot 16.00 uur in Wijkcentrum De Ringvaart aan de Floris van Adrichemlaan 98.

Een basiskaartje kost 3 euro. Daarvoor krijgen de kinderen toegang tot de Stuif-Stuif en kunnen aan alle onderdelen meedoen. De kaart is genoeg voor de hele dag sporten, spelen en knutselen. Bovendien krijgen de kinderen een glas limonade en zit een broodje bakken in het 'basispakket'. Ouders en begeleiders krijgen met het basiskaartje bij de kantine een kop koffie of thee.

Funmunten

Bij sommige activiteiten is er een beperkt aantal plaatsen of zijn leuke extraatjes beschikbaar. Hiervoor hebben de kinderen een funmunt nodig. Funmunten zijn per vijf verkrijgbaar voor 5 euro. Deze zijn te verdelen over meerdere kinderen of meerdere dagen. Voorbeelden wat te koop is voor een Funmunt: een glas om te graveren (in plaats van een plaatje) of een tegel in plaats van kartonnen bordje om te schilderen. Funmunten zijn ook nodig voor deelname aan de bingo en extra kookactiviteiten.

Een Strippenkaart voor vijf keer een basiskaartje kost 12 euro. Strippenkaarten zijn, net als de funmunten, te verdelen over meerdere kinderen of meerdere dagen.

Informatie via werkgroep@stuifstuif.nl en 023-5436000.

Meer berichten