Afbeelding

Haarlem in het nieuws

  • Alles
  • (1)
    Lezingen

Sinterklaas naar Schalkwijk

zondag 14 november 9:00 uur

(Foto: PR)

HAARLEM - Nog een paar weken en de Sint zet weer voet aan wal in Haarlem. Wat is er al bekend over de komst van Sinterklaas naar Schalkwijk? Dat vertellen we je graag in dit artikel!

Geen traditionele Sint-intocht door Centrum Schalkwijk dit jaar, maar genoeg andere activiteiten om op zaterdag 27 november zeker voor naar het winkelcentrum in Schalkwijk te komen! Je kunt tussen 13.00 en 17.00 uur een echte Meet & Greet met de Sint hebben. Sinterklaas zit de hele middag voor je klaar op het plein bij de Hema. Ook kunnen kinderen meedansen en -zingen met de speciale disco-Pieten รฉn rijdt er een speciale Pieten-trein door Centrum Schalkwijk. 

Woordvoerder van het evenement Janneke Heinen: โ€œDit jaar neemt de Sint zijn meest bijzondere Pieten mee. Zij hebben tijdens corona veel kunnen oefenen op hun bijzondere talenten - en dat laten ze je op 27 november graag zien!โ€

Bezoekers wordt aangeraden zich te verspreiden over de middag (en dat is slim, want dan hoef je ook niet zo lang te wachten tot je aan de beurt bent). 

Wat: Feest met Sinterklaas en zijn Pieten in Schalkwijk

Waar: Centrum Schalkwijk (Hema-plein)

Wanneer: zaterdag 27 november

Tijd: 13.00 - 17.00 uur
deel deze activiteit

Locatie

Winkelcentrum Schalkwijk
Haarlem
Floridaplein 13
2037AK


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.