Nieuw deelvervoer met Hely Hub.
Nieuw deelvervoer met Hely Hub. ((Foto: PR ))

Nieuw Deelvervoer voor Haarlem met Hely Hub

HAARLEM - De mobiliteits-hub van Hely bij De Koepel is geopend en de eerste ritten zijn gemaakt. Voor de bewoners van Haarlem is het nu mogelijk om via de Hely app een auto, elektrische bakfiets, e-bikes en reguliere fietsen te gebruiken.

Haarlem reist vanaf nu slim, leuk en duurzaam. De hub is te vinden bij de Koepel gevangenis op Harmenjansweg 4. ''We willen op innovatieve manieren de parkeerdruk tegengaan in de buurt en denken dat de behoefte aan deelvervoer in deze buurt ook sterker wordt door de herontwikkeling van de Koepel tot een multifunctioneel terrein met een divers publiek '', aldus Ynte Bakhuizen, Kwartiermaker voor Stichting Panopticon. Gebruikers van Hely uit andere steden bevestigden al dat ze nu minder behoefte hebben aan een (tweede) auto.

Met Hely heb je voor iedere rit een geschikt vervoermiddel, omdat je via één app meerder soorten deelvervoer kan gebruiken. Met Hely ben je flexibel en heb je geen zorgen meer over onderhoud, parkeerdruk of hoge vaste lasten. Alles is geregeld. ''We willen zo deelvervoer toegankelijker maken. Door meerdere vervoermiddelen aan te bieden kunnen bewoners een duurzame keuze maken. Boodschappen halen met de bakfiets is bijvoorbeeld een goed alternatief voor de auto '' aldus Tarik Fawzi, Co-Founder van Hely.

Kijk voor meer informatie op: www.hely.com/scheepmakerswijk

Meer berichten