(Foto: )

Inschrijving Wandel4daagse Haarlem geopend

HAARLEM - De Wandel4daagse Haarlem wordt dit jaar georganiseerd van donderdag 30 mei tot en met zondag 2 juni. Er is te kiezen uit zes afstanden, 10 km, 15 km, 20 km, 25 km, 30 km en 40 km. Vier dagen door verschillende landschappen. Over de Boulevard tussen Bloemendaal en Zandvoort. Door Spaarnwoude, Spaarndam, Penningsveer. Langs de Spaarne en de Mooie Nel. Op andere dagen door het duin- en bosgebied bij Overveen, Bloemendaal, Santpoort en landgoed Beeckestijn.

De laatste dag naar de Molenplas en omgeving met op de terugweg via de Haarlemmerhout met het Provinciehuis, teveel om op te noemen. Niet onbelangrijk is de ligging van de start- en finishlocatie op een steenworp afstand van de het treinstation Bloemendaal.

Deelnemersaantal

De organisatoren houden rekening met een deelnemersaantal van tussen de 1000-1500 deelnemers, en rekenen op vele mensen, die voor het eerst aan een Wandel4daagse willen meedoen. Uit Haarlem, IJmuiden en de nabije omgeving. Maar ook uit Amsterdam, Amstelveen, Hoofddorp en andere grote steden in Noord-Holland en de Randstad.

Meehelpen?

Wilt u meehelpen in de organisatie, vrijwilligers die mee willen helpen kunnen zich aanmelden bij de organisatie.

Info en aanmelden

Op de website wandel4daagsehaarlem.nl vindt u meer informatie en kunt u zich inschrijven. Beschikt u niet over internet, dan kunt u het aanmeldformulier opvragen. Tel: 0229-239447.

Meer berichten
 

Fotoseries