(Foto: website Parkrakkers)
Zaterdag tip

Bezoek de gezellige jaarmarkt van de Parkrakkers

HAARLEM - Laat de zon maar schijnen, Parkwijk is er klaar voor. Zaterdag 1 juni organiseren De Parkrakkers weer een jaarmarkt in Parkwijk (Haarlem Oost). Na het succes van vorig jaar heeft de organisatie besloten om er dit jaar ook weer een groot feest van te maken. Het Beatrixplein en de hele laan richting het Reinaldapark staan vol kramen en kinderattracties. Een braderie waar je U tegen zegt.

De rommelmarkt bestaat uit meer dan 150 kramen. Kom langs en laat je verrassen door de tweedehands pareltjes maar ook prachtig nieuwe juweeltjes. Neem bij regen de paraplu mee of bij warmte een pet. Wat deze markt kun je niet links laten liggen.  Ook zal er een open podium aanwezig zijn met diverse optredens, allemaal in de handen van Ramon Koning. Verder zijn er ook lopende bandjes en bijzondere voertuigen die hun waar verkopen. Ook de kinderen worden natuurlijk niet vergeten. 

Gratis Smink voor alle kinderen.
Optredens van lokale zangers.
De Minions komen 1 juni ook weer bezoekje brengen.
Een drumband.
Springkussen.
Sport en spel.
2e hands pareltjes en nieuwe juweeltjes te koop.
165 kramen ( 4 meter met dakje zoals u die op weekmarkt ziet).
Loterij voor kraamhuurders.
 

De Parkrakkers

De Parkrakkers is een groep bestaande uit zes wijkbewoners uit Haarlem die het leuk vinden om diverse activiteiten te organiseren zoals deze jaarmarkt. Ze zijn geen stichting of organisatie en willen gezien worden als buren. Wijkinitiatieven zijn volgens hun erg belangrijk voor Haarlem-Oost, ze verbinden inwoners, ondernemers, bezoekers en toeristen met elkaar en zijn economisch van belang. 

Nu alleen nog hopen op warm weer en dan kunnen we dit jaar nog gezelliger maken dan vorig jaar!

Meer berichten
 

Fotoseries