(Foto: PR)

Wie gaat er mee naar Lourdes

HAARLEM - De Lourdes-groep organiseert al meer dan 20 jaar, in samenwerking met het Huis voor de Pelgrim bus en vliegreizen naar Lourdes.

Dit jaar is er nog een vliegreis van 6 t/m 11 september. De reis wordt begeleid door 2 ervaren reisleidsters. Er gaan vrijwilligers en verzorgsters mee die voor u vele hand en spandiensten verrichten tijdens de reis en in Lourdes. B.v. het dragen van de koffer en het duwen van de rolstoel. De bedevaartreis is daardoor geschikt voor jong en oud, ziek en gezond.

Tevens gaat er een verpleegster mee die helpt met de verzorging in het hotel. Deelnemers die extra zorg nodig hebben kunnen in het zorghotel accueil Notre Dame verzorgd worden door de eigen Nederlandse vrijwilligers van het 'Huis voor de Pelgrim'.

De groep vertrekt vanuit Haarlem met een bus naar het vliegveld Maastricht Airport. Tijdens de bedevaart naar Lourdes wordt U een volledig verzorgd programma aangeboden. U kunt deelnemen aan vieringen, processies, verdiepingsmomenten, wandelingen door Lourdes en excursies naar de Pyreneeën. Bent U bij CZ verzekerd en heeft U een medische indicatie, dan kunt U met een hoge korting mee met deze reis.

Voor aanvullende informatie, bel met:

Joke Hoekman T. 013 – 5216701 M.06-42347729

Wilma Caiffa M.06-12157507 (na 18.00 uur)

Diaken Philip Weijers M. 06-53887641

de website van de Lourdegroep

Meer berichten