KLM Urban Trail terug naar Haarlem

Algemeen
De KLM Urban Trail gaat dwars door Haarlem.
De KLM Urban Trail gaat dwars door Haarlem. (Foto: David Stegenga)

HAARLEM - Sportievelingen krijgen op zondag 10 november opnieuw de mogelijkheid om al hardlopend bijzondere gebouwen in Haarlem te verkennen. Tijdens de tweede KLM Urban Trail Haarlem krijgen de deelnemers veel moois te zien onderweg op een vernieuwd parcours van ongeveer 5 of 10 km door de Haarlemse binnenstad. Inschrijven voor dit unieke evenement kan al.

Rennen door de concertzaal Philharmonie of in je hardloopshirt een muziekoptreden bijwonen in de prachtige Stadsschouwburg van Haarlem. Dat kan normaal natuurlijk niet, maar op zondag 10 november is het allemaal mogelijk. "Naast deze twee gebouwen die hun debuut op het parcours maken, voegen we stap voor stap meer locaties aan de vernieuwde route toe", zegt Vincent van Heijningen, organisator van de KLM Urban Trail Haarlem. "En we kunnen nu al verklappen: daar zitten zeer verrassende locaties tussen." Na de finish worden de deelnemers beloond met een unieke medaille en een heerlijk ontbijt.

Inschrijven

Inschrijven kan vanaf vandaag op www.klmurbantrailhaarlem.nl. Door de populariteit van het sportevenement wordt er aangeraden niet te lang te wachten met inschrijven. De eerste editie van de KLM Urban Trail Haarlem was in 2018 met 3.000 deelnemers vroegtijdig uitverkocht.

KLM supporter van running

Hardlopen is leuk, gezond én een uitstekende manier om de wereld te ontdekken. Daarom is KLM supporter van running. Als supporter van hardlopen is KLM titelsponsor van de KLM Urban Trail Series: 13 runs per jaar door verschillende steden in Nederland. Elke KLM Urban Trail laat lopers gedurende 5 of 10 kilometer kennismaken met de vaak verborgen bezienswaardigheden van een stad. Deelnemers lopen over pleinen en bruggen, door kerken en theaters en langs tal van andere unieke locaties.