UIT-TIP

Vijfhoek Huiskamerfestival Haarlem zondag 22 september

Algemeen
Afbeelding
(Foto: PR )

HAARLEM - Wat hebben Pieter Derks, Van der Laan & Woe, Erik van Muiswinkel, Hanneke Drenth en Jacqueline Govaert met elkaar gemeen? Ze speelden allemaal ooit op het Vijfhoek Huiskamerfestival, het meest knusse, originele en gezellige festival van Haarlem. Op zondag 22 september aanstaande vindt de 9e editie plaats. Kaartjes zijn te koop bij Café de Vijfhoek aan de Wolstraat 20.

Op zondag 22 september zijn 12 huiskamers in 'de Jordaan van Haarlem' ingericht als podium. Het festival biedt een mix van cabaret, muziek en theater met per voorstelling ruimte voor ongeveer 30 man publiek. Altijd een intieme setting dus, waarin je meteen stiekem even kunt rond kijken in al die verschillende huiskamers! De voorstellingen duren maximaal 30 minuten, dus ideaal als je een korte spanningsboog hebt...

Dagkaarten

Voor € 30 koop je een kaartje voor de hele dag. Hiervoor krijg je drie verschillende voorstellingen die je zelf kiest bij aankoop van je ticket. Maar dat is niet het enige: aan het eind van de middag krijg je een heerlijke, vegetarische daghap, zijn er optredens op het pleintje en een silent disco tot in de late uurtjes.

Het festival start om 14.30 uur op het plein voor Café de Vijfhoek. Vanaf daar word je onder charmante begeleiding naar de verschillende voorstellingen gebracht. Kortom: zet in je agenda en kom vanaf zondag 1 september langs voor een kaartje in café De Vijfhoek!

Het Vijfhoek Huiskamerfestival Haarlem

Zondag 22 september vanaf 14.30 uur, verzamelen bij Café de Vijfhoek
Kaarten € 30 voor 3 voorstellingen, inclusief kleine daghap, buitenoptredens en silent disco in het café.

Start kaartverkoop: zondag 1 september vanaf 12.00 uur in Café de Vijfhoek, Wolstraat 20 Haarlem

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding