(Foto: Aangeleverd)
Bedrijf in Beeld

Verhuizingsopruiming bij Wolkyshop Haarlem

  Bedrijf in Beeld

HAARLEM - De voorbereidingen van de verhuizing starten op 26 maart met een grote opruiming op de huidige locatie. Er is volop keuze en alles mag weg, want Wolkyshop wil zo min mogelijk naar de nieuwe winkel meenemen. Profiteer dus van hoge kortingen, die kunnen oplopen tot maar liefst 75%! Zelfs op de nieuwe collectie wordt in de winkel 10% korting gegeven.

De uitgebreide opruimingscollectie bestaat uit de meest uiteenlopende modellen: van sportief tot gekleed. Denk aan sportieve boots, maar ook hoge of middelhoge pumps, smaakvolle laarzen in allerlei hoogtes, sneakers en sandalen.

Onder de naam Cloud9 zijn de boots en schoenen uit de herencollectie te vinden. Daarnaast is het personeel vriendelijk om klanten te helpen waar nodig.

Juiste loopcomfort

Wolky's zijn schoenen van topkwaliteit met een ideaal voetbed voor het juiste loopcomfort. Ze zijn niet alleen mooi om te zien ook nog eens heerlijk om te dragen! Ervaar het zelf! Vind de perfecte Wolky schoen en profiteer van de mooie kortingen. Bezoek Wolkyshop Haarlem, nu nog aan de Barteljorisstraat 7, om de opruimingscollectie te bekijken en te passen.

Nieuw adres

Het personeel en de stad van Wolkyshop Haarlem staat voor alle klanten klaar, in zowel de oude als de nieuwe locatie. De verhuizing heeft plaats begin april. Klanten zijn vanaf 2 april welkom in de nieuwe locatie, gelegen aan de Smedestraat 7 in Haarlem.

Meer berichten
 

Fotoseries