Train de spieren op een efficientere manier.
Train de spieren op een efficientere manier. ((Foto: PR))
Bedrijf in Beeld

Easyslim.nu, spieren trainen en vet verbranden

  Bedrijf in Beeld

HAARLEM - Ruim een half jaar geleden opende Yvon Buur haar franchise vestiging van Easyslim.nu in Haarlem. En niet zonder succes. Naast haar werk als praktijkondersteuner bij een huisarts, is ze van half negen 's ochtends tot half negen 's avonds aanwezig in haar huiselijke studio om klanten te behandelen en hen letterlijk en figuurlijk lekkerder in hun vel te laten zitten.

"Een aantal jaar geleden heb ik zelf een behandeling ondergaan omdat ik door een blessure niet meer kon sporten en erg schommelde met mijn gewicht. In het begin was ik best sceptisch maar dat verdween snel toen ik het resultaat zag: ik kreeg weer mooie vormen en zag en voelde zelfs mijn buikspieren," aldus Buur. Als praktijkondersteuner ziet ze veel mensen met gezondheidsklachten, zoals diabetes, hart en vaatziektes en slijtage van gewrichten, die al jaren vechten tegen de kilo's. "Ze hebben vaak al van alles geprobeerd om af te vallen maar zonder blijvend resultaat. Ik wilde deze mensen helpen. En ook voor mensen die wel willen, maar niet meer kunnen sporten door een blessure of chronisch ziekte is Easyslim.nu een mooie methode om toch je spieren optimaal te trainen."

Haar klantenbestand is zeer divers: van jong tot oud, mannen, vrouwen en veel oud-sporters. Voordat de behandeling start bespreekt Buur eerst het te bereiken doel en stelt ze een behandelplan op. "De behandeling zelf is heel comfortabel. Terwijl de klant op een comfortabele massagetafel onder een zachte deken ligt, zorgen ultrasound en elektrostimulatie ervoor dat vet via het lymfestelsel wordt afgevoerd en spieren zich aan- en weer ontspannen." Maak een afspraak voor een intakegesprek en proefbehandeling voor 49 euro (ipv 69 euro)

Kromhoutlaan 1-d , Haarlem

06 40908992 haarlem@easyslim.nu

Meer berichten