Voorjaarsmode bij Christiaan B.
Voorjaarsmode bij Christiaan B. ((Foto: PR))
Bedrijf in Beeld

Nieuwe voorjaarscollectie bij Christiaan B

  Bedrijf in Beeld

HAARLEM – De lente is begonnen en dat betekent traditiegetrouw dat de voorjaarscollectie weer getoond wordt. Zo ook bij Christiaan B. ''We zijn er trots op dat we collecties hebben voor elk type man, jong en oud. Kom langs en ervaar hoe fijn het is om in één winkel te slagen voor al je outfits,'' vertelt eigenaar Edwin Brink van Christiaan B. De zaak is gespecialiseerd in grote maten voor de man.

Christiaan B pakt flink uit met de nieuwe voorjaarscollectie. Naast frisse kleuren zijn er diverse modellen die voldoen aan mooie kleding die vooral goed zit in het voorjaarsseizoen. Kleding moet goed zitten maar vooral niet te warm of te koud. Dat is altijd lastig met de lente. Het is dan goed om je in lagen te kleden zodat je makkelijk iets uit kunt trekken als het plots wat warmer wordt.

Verhoudingen

Het merk Replika bijvoorbeeld is een merk dat sinds enkele jaren echt furore maakt en mooie collecties heeft. Zij maken alleen kleding voor de grotere en langere man. "De verhoudingen kloppen gewoon. Zij gaan door tot 8 keer XL, dat is als je een omvang hebt van 180 centimeter. Ook is Camel Active een grote speler geworden in deze kledingbranche. Zij gaan door tot 6 keer XL, ook wel confectiemaat 70. "

Christiaan B

Spaarnwouderstraat 87-89

2011 AC Haarlem

Tel. 023 535 42 26

www.christiaan-b.nl

Info@christiaan-b.nl

Meer berichten