Voor zonwering ga je naar De Zonweringzaak.
Voor zonwering ga je naar De Zonweringzaak. ((Foto: PR))
Bedrijf in Beeld

Zonwering voor binnen en buiten

  Bedrijf in Beeld

HAARLEM - De Zonweringzaak is al meer dan 30 jaar prominent in beeld als het gaat om binnen- en buiten zonwering. Ook kunnen klanten in de winkel natuurlijk terecht voor raamdecoratie en eventuele onderdelen voor uw bestaande zonwering.

In de showroom van De Zonweringzaak aan de Schoterweg 34C in Haarlem zijn de laatste mogelijkheden op het gebied van binnen en buitenzonwering te bezichtigen. Daar staan alle producten overzichtelijk opgesteld zodat er een goed beeld te zien is van de vele mogelijkheden op het gebied van zonwering en rolluiken, en uiteraard alle verder voorkomende producten uit de zonweringsbranche. Daarnaast zijn er deskundigen aanwezig die advies op maat geven.

Bij De Zonweringzaak valt er te kiezen uit een heel breed assortiment. Te denken aan, buitenzonwering, binnenzonwering, shutters, horren, gordijnen en vloeren. "Vraag naar de mogelijkheden want deze zijn vrijwel onbeperkt op het gebied van zonwering. Zonwering is niet alleen ons vak maar zonwering is ook onze passie."

Reparaties

Service staat hoog in het vaandel. De Zonweringzaak beschikt dan ook over een eigen servicedienst die montages en reparaties bij klanten thuis kan uitvoeren.

De Zonweringzaak
Schoterweg 34C
2021 HM Haarlem
Tel. 023 - 52 62 425
Fax. 023 - 54 58 519
E-mail. info@dezonweringzaak.nl

Meer berichten