FORD FOCUS Range.
FORD FOCUS Range. ((Foto: PR))
Bedrijf in Beeld

Ford Focus bestverkochte auto in Nederland

  Bedrijf in Beeld

HAARLEM - Ford Nederland sluit het eerste kwartaal van dit jaar goed af. Met 3.567 registraties was de Ford Focus het eerste kwartaal zelfs de bestverkochte auto van Nederland. Ook de Fiesta laat goede cijfers zien in het eerste kwartaal. Het is de op een na best verkochte auto in zijn segment.

Zowel Ford personenauto's als bedrijfswagens laten met een marktaandeel van respectievelijk 6,2% en 13,9% over het eerste kwartaal een groei van het marktaandeel zien. De solide verkoopresultaten van Ford Bedrijfswagens kennen een stijgende lijn voor de Transit, de Transit Custom en de Transit Connect. Ook de Ranger pick-up heeft een sterke start met 108 registraties in het eerste kwartaal.

Dat is meer dan het dubbele vergeleken met vorig jaar. Met de toevoeging van de avontuurlijke Focus Active crossover is de Focus line-up helemaal compleet.

De Titanium, boordevol technologieën die het leven makkelijker maken, de ST-Line, met zijn sportieve uitrusting en messcherp sturende onderstel en de Vignale, die zijn passagiers verwent met ultieme luxe waren al eerder verkrijgbaar.

Adresgegevens

FordStore|Ardea Auto B.V.

Eysinkweg 71 2014 SB Haarlem

Tel: 023-5683286

https://www.ardeaauto.nl

Meer berichten