Doe inspiratie op met de nieuwste editie stijlgids van By_REE.
Doe inspiratie op met de nieuwste editie stijlgids van By_REE. ((Foto: PR))
Bedrijf in Beeld

Nieuwste editie stijlgids bij By_REE

  Bedrijf in Beeld

HAARLEM - Het voorjaar is een mooi startpunt om het huis in bloei te zetten en zo de buitenwereld weer binnen te laten. Of je nu het hele huis onder handen wilt nemen of voor de finishing touch wilt gaan. Het team stylisten, stoffeerders en verkoopadviseurs van Home Made By_REE helpt jou graag om jouw fijne thuisgevoel een lenteachtige luchtigheid te geven. Deze week heeft REE de nieuwste editie van haar stijlgids op de planken liggen.

Vol fijne artikelen over dit heerlijke lichte woonseizoen en bijbehorende kleurtrends.

Inspiratie opdoen

Laat je inspireren door de nieuwste collecties stoffen, verf en behang gebaseerd op de woonstijlen Barn, Park en Loft. Ook lees je er een ode aan de buitenverf en aan de PVC vloer en neem je een kijkje bij Stanley & Liset in hun klassieke jaren-dertig-woning.

Stap binnenkort eens binnen in de woonwinkel op de Binnenweg 89-91 te Heemstede en neem een GRATIS stijlgids mee. Of vraag een exemplaar aan en ontvang deze spoedig op je deurmat via www.homemadeby-ree.nl.

Persoonlijk advies

Wij bieden persoonlijk interieuradvies, een op kleur & stijl geselecteerde collectie én realisatie door onze vakspecialisten. Je begint met het maken van een afspraak met één van onze interior designers voor een Design Date op een tijdstip dat jou uitkomt. Je kunt hiervoor kiezen uit 3 individuele design services: Design Date, Design Plan en Design Plan 3D.

Meer berichten