Kom tot rust bij Villa Westend.
Kom tot rust bij Villa Westend. ((Foto: PR))
Bedrijf in Beeld

Geniet deze zomer van het stadsstrand van Villa Westend

  Bedrijf in Beeld

VELSERBROEK - Volgende week gaat er bij Villa Westend een nieuwe menukaart in vol met lekkere, lichte, zomerse gerechten en frisse drankjes. Dat betekent een zomer lang genieten op ons terras. Deze menukaart staat onder andere ons tapasplateau centraal met mediterraanse gerechtjes, deze is ook tijdens de lunch te bestellen. Aanrader daarbij is onze heerlijke huisgemaakte sangría en een frisse scroppino toe.

Nieuw op onze kaart: een maandelijks wisselend 3-gangen menu voor €32,50 per persoon. Tijdens het aspergeseizoen hebben wij tevens heerlijke aspergegerechten op de kaart staan.

Kom ook eens gezellig met vrienden of familie suppen, waarna je gezellig samen kunt borrelen op Villa's vlot en de plas over kunt varen (tot 10 personen). Of bezoek een van onze leuke evenementen: 30 mei t/m 2 juni: Villa's culinair wijntheater 22 & 23 juni: Back2Hippie Market 6 juli: 2Generations Beach Edition.

Paasbrunch

Eerste paasdag kunt u bij Villa Westend genieten van een heerlijke paasbrunch. Voor de kinderen is de paashaas aanwezig, kunnen er eieren worden gezocht en kunnen er live pannenkoeken gebakken worden. Wilt u reserveren? Bel dan via 023-5381878. De paasbrunch start om 11.00 uur en kan gereserveerd worden tussen 11.00 en 12.30 uur. De brunch duurt tot uiterlijk 15.00 uur. De kosten voor de paasbrunch zijn 36,50 per persoon. Kinderen van 4 t/m 12 jaar de helft.

Mooie dagen

Wist je al dat wij iedere dag van 10.00 tot 11.30 uur een ontbijtplateau serveren? Wij dromen alvast over een zomer met de voetjes in het zand, zomerse drankjes en lekkere gerechten. Wil je zeker zijn van een plek op ons terras tijdens de mooie dagen? Reserveer dan snel een tafel via www.villa-westend.nl of 023-5381878.

Gratis parkeren | free wifi | privéstrand | zalenruimte

Adresgegevens

Villa Westend

Westlaan 41
1991 AL Velserbroek

Meer berichten