Kinderen reizen voor een klein bedrag.
Kinderen reizen voor een klein bedrag. ((Foto: PR))

1 euro reizen met Connexxion

  Bedrijf in Beeld

HAARLEM - Connexxion biedt gezinnen met kinderen in de meivakantie een mooi voordeel. Vanaf zaterdag 20 april t/m zondag 5 mei kunnen kinderen van 4 t/m 11 jaar (onder begeleiding van een volwassene) voor een eenmaal gekocht Kids Dagkaartje van € 1,- elke dag opnieuw reizen.

Een eerder gekocht Kids Dagkaartje kan elke dag in de Meivakantie opnieuw omgewisseld worden bij de chauffeur voor een gratis Vakantie Kids Dagkaartje. En ook dit gratis Vakantie Kids Dagkaartje kan later wéér ingewisseld worden voor een nieuw gratis exemplaar op een andere dag!

De actie is geldig in een aantal gebieden van Connexxion (ook R-net en het Schiphol busnet): Amstelland Meerlanden, Haarlem-IJmond, Zaanstreek en Gooi & Vechtstreek. Ook tússen deze reisgebieden kan met deze kaartjes gereisd (en dus overgestapt) worden.

Alle scholen hebben Meivakantie in de week die start op zaterdag 27 april. Connexxion volgt het advies van het Ministerie van OCenW om bij toevoeging van een tweede vakantieweek de voorgaande week te kiezen. Zo is de actie ook al het hele Paasweekend geldig! De geldigheid is uitsluitend op daglijnen. Meer informatie op www.connexxion.nl/vakantiekaartje

Meer berichten