De ideale zomerbaan voor vrolijke vakantiekrachten bij Nieuw Unicum

Partnerbijdrage
Werken bij Nieuw Unicum loont.
Werken bij Nieuw Unicum loont. (Foto: PR)

ZANDVOORT - Ben je 17+ en zoek je een leuke vakantiebaan? Een die lekker verdient, dichtbij het strand ligt en waarbij je ook nog eens mensen een vrolijke dag bezorgt? Meld je dan snel aan bij Nieuw Unicum! Het complex ligt tegenover De Oase in Zandvoort. Hier wonen zo'n 250 mensen. Ze hebben Multiple Sclerose (MS) of een andere lichamelijk beperkende aandoening. We bieden ze hier ook behandeling en dagbestedingsactiviteiten.

Partnerbijdrage dossier

Slechts 10 minuten van het strand

Wij hebben in de zomermaanden genoeg werk voor vakantiekrachten. Bijvoorbeeld in de huishouding. Je wordt ingezet bij het schoonmaken van de appartementen en de huiskamers. Als je een zorgopleiding volgt, kun je afhankelijk van je niveau, ook in de zorg aan de slag.

Een praatje met bewoners

Geen dag is hetzelfde als vakantiekracht. Je ontmoet hier verschillende mensen met uiteenlopende levensverhalen. Een praatje en een grapje met de bewoners hoort erbij. Een vakantiekracht van vorig jaar zei: "Door het leuke contact krijg je zoveel positieve energie." Kortom, het is een bijzondere plek om te werken. Je werktijden zijn van 8 tot 13 uur. Dus dan heb je genoeg tijd om de rest van de middag met je vrienden op het strand af te spreken. Want dat ligt op 10 minuten fietsen.

Meer weten?

Neem dan contact op met Loura via personeelszaken@nieuwunicum.nl of bel 023-5761108. Kijk ook op werkenbijnieuwunicum.nl. Je moet wel minimaal twee aansluitende weken beschikbaar zijn.