Gratis proeflessen Cubaanse Salsa

Partnerbijdrage
Ontdek hoe leuk dansen kan zijn met Cubatellama
Ontdek hoe leuk dansen kan zijn met Cubatellama (Foto: PR)

HAARLEM - De vakantie is voorbij, maar je kunt dat swingende zomergevoel nog wat langer vasthouden. Want bij Dansschool Cuba te LLama is het altijd een zomers feestje. Kom gratis meedoen met een proefles Cubaanse Salsa. Dè gelegenheid om de authentieke Cubaanse Salsa zelf te proberen.Op zondagmiddag 1 september is de open dag met gratis proeflessen Cubaanse Salsa Beginners en Rueda de Casino, vrijdansen en een optreden van het demoteam.

Partnerbijdrage dossier

Zondag 1 september van 14.00 – 17.00 uur gratis proeflessen Cubaanse Salsa
Dansen met passie bij dé Cubaanse dansschool van Noord-Holland. Bij Dansschool Cuba te Llama leer je dansen op zijn Cubaans, met passie en plezier. En natuurlijk op de originele Cubaanse muziek. Bij de Cubaanse manier draait alles om de lol en het plezier dat je aan dansen beleeft, net als de mensen op straat in Cuba. De lessen bij Cuba te Llama zijn een waar genot voor iedereen vanwege de gepassioneerde  en professionele leraar Alberto Sanchez Montejo.

Alberto beschikt over het unieke talent om iedereen mee te nemen in de geweldige roes van de Cubaanse cultuur, dans en muziek, waaraan je je wel moet en wil overgeven. Ongeacht je leeftijd of afkomst. 
Alberto komt uit Santiago de Cuba; hij heeft een klassieke dansopleiding gevolgd in Cuba.Sinds mei 2018 geeft hij dansles in deze regio. Tot dans!

Adresgegevens

Floragaarde, Oosten de Bruijnstraat 62, Haarlem www.dansschoolcubatellama.nl . info@dansschoolcubatellama.nl Telefoon: 06-52323949.

Ontdek hoe leuk dansen kan zijn met Cubatellama