Afvallen door ultrasound en elektrostimulatie.
Afvallen door ultrasound en elektrostimulatie. ((Foto: PR))
Bedrijf in Beeld

Afvallen door ultrasound en elektrostimulatie

  Bedrijf in Beeld

Haarlem – Veel mensen willen afslanken, maar dat valt vaak niet mee in het drukke leven van alledag. Werk, thuis, kinderen, sport, hobby's en sociale verplichtingen bepalen vaak ook wat we eten. Even een snelle hap of gemaksvoeding, goed eten en drinken schiet er dan vaak al snel bij in. Veel afslankmethodes bieden vaak maar een zeer tijdelijke oplossing en houden het jojo-effect in stand. Dat het anders kan bewijzen de afslankstudio's van Easyslim.nu.

De studio's van Easyslim.nu werken met een geavanceerd apparaat dat werkt met ultrasound en elektrostimulatie. De ultrasound techniek zorgt ervoor dat vet uit de vetcel gaat en via het lymfestelsel het lichaam verlaat. Tegelijkertijd wordt, met elektrostimulatie, de spieren getraind. Dit gebeurt terwijl de klant ontspannen en comfortabel op een behandeltafel ligt. Een behandeling duurt ongeveer een uurtje en is geheel pijnloos en veilig. De studio in Haarlem ligt aan de Kromhoutlaan 1D, is goed bereikbaar en er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid. De studio heeft een gezellig huiselijke sfeer en 2 behandelruimtes.

Yvon Buur franchisenemer van Easyslim.nu. is sinds juni 2018 actief in Haarlem Als zelfstandig ondernemer leidt ze nu deze afslankstudio. Ze is met de 3 medewerkers, verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de vestiging. Voortdurend wordt vanuit het hoofdkantoor van de Franchiseformule in Almere, professionele ondersteuning en bijscholing aangeboden.

"Als franchisenemer en tevens praktijkondersteuner bij een huisartsenpraktijk zie ik nu ruim 10 jaar veel mensen met gezondheidsklachten die vechten tegen de kilo's. Zij hebben vaak al vele diëten geprobeerd zonder blijvend resultaat. Twee jaar geleden heb ik zelf de behandelingen gedaan naar aanleiding van een knieblessure. Ik heb een periode niet kunnen sporten en schommelde met mijn gewicht. Bij mij in de buurt was een studio van easyslim.nu geopend en dit trok mijn aandacht. In het begin was ik nogal sceptisch, maar na 4 behandelingen verdween dat snel toen ik resultaat zag. De buikspieren werden goed aangepakt, de vormen kwamen terug en ik kreeg weer energie."

Na 10 behandeling was mijn doel behaald en om dit vast te houden neem ik 1 keer per maand een onderhoudsbehandeling. Easyslim.nu is een fantastische behandelingsmethode om af te vallen, aan de spieropbouw te werken en het jojo-effect tegen te gaan. Zien wat wij voor u kunnen betekenen? Bel of app voor een intake en proefbehandeling, nu van € 89,-- voor € 49,- Bel/App 06 40908992 , of mail naar haarlem@easyslim.nu

Easyslim.nu/haarlem is open van maandag t/m donderdag van 08.30 tot 21:00 uur en de vrijdagochtend. Ook kunt u via www.easyslim.nu/haarlem online een afspraak voor een intake en proefbehandeling inboeken. Graag verwelkomen wij u in onze studio.

Yvon Buur

Easyslim.nu Haarlem

Kromhoutlaan 1D te Haarlem

Meer berichten