De ŠKODA Citigoe iV. Pas in januari te koop.
De ŠKODA Citigoe iV. Pas in januari te koop. ((Foto: Broekhuis Holding))
Bedrijf in Beeld

ŠKODA ŠTORE viert eenjarig bestaan

  Bedrijf in Beeld

HAARLEM – Een nieuw concept in de autobranche, een winkel gespecialiseerd in advies over ŠKODA, private lease, auto-accessoires en smart devices, gevestigd in de binnenstad. Het was voor het winkelend publiek even wennen, maar met alleen maar enthousiaste reacties weten de medewerkers van de ŠKODA ŠTORE dat zij op de goede weg zijn. Deze week bestaat de winkel één jaar, tijd voor een terugblik.

De ŠKODA Citigoe iV was in oktober al te zien in Haarlem maar komt pas in januari op de Nederlandse markt

"Afgelopen jaar hebben we bewezen dat we door goed advies een welkom alternatief zijn voor online bestellen. Dat merk je aan de reacties van mensen die we krijgen,'' vertelt Thijs Raatsie, Commercieel medewerker. De lokale acties die ŠTORE Haarlem opzetten afgelopen jaar laten zien hoe maatschappelijk verantwoordt het bedrijf bezig is. Zo stond de winkel eind mei en begin juni in het teken van de Giro d'Italia. Klanten konden live etappes volgen op een groot scherm. Ook konden klanten zich van hun beste kant laten zien door een parcours te fietsen op een fietssimulator. Per gereden kilometer doneerde Broekhuis Store 1 euro aan het lokale Jeugdfonds Sport & Cultuur Haarlem.

"Gaandeweg hebben we ook onze klanten leren kennen. We merken dat we door het laagdrempelige karakter veel mensen hebben kunnen adviseren over private lease, en aan een nieuwe ŠKODA kunnen helpen," vertelt Luk Termeulen, vestigingsmanager.

Electrisch rijden

Duurzaamheid staat hoog in het lijstje van De Broekhuis ŠKODA City ŠTORE. Daarom stond de winkel ook een week in het teken van duurzaamheid. Denk aan elektrische ŠKODA's, de zonnepanelen die Broekhuis overal op vestigingen plaatst en duurzame producten van 50Five. Ook stond er de nog nieuw op de markt te verschijnen ŠKODA Citigoe iV. Deze compacte stadsauto voorziet in alle dagelijkse behoeftes met een accu die tot 260 kilometer (WLTP) rijplezier garandeert op 1 lading. Hij komt pas in januari naar Nederland, maar stond nu al ter kennismaking in de winkel.

Een winkel dus om in de gaten te houden. "We hebben een mooi jaar gehad en veel geleerd, we kunnen niet wachten op wat het volgende jaar ons brengt," aldus Termeulen.

Broekhuis ŠKODA City ŠTORE. Grote Houtstraat2, Haarlem

Meer berichten